Zoho prináša podporu ChatGPT v Zoho Writer

12.04.23 04:46 PM By Martin

Uľahčite si písanie v Zoho Writer vďaka integrácii s ChatGPT

Radi by sme Vás informovali, že Zoho, na základe požiadaviek od zakazníkov a trendu umelej inteligencie ChatGPT, prinieslo pripojenie aplikácie Zoho Writer s ChatGPT.

 

Vďaka tomuto prepojeniu budete môcť ľahko vytvárať presvedčivý, organizovaný obsah, či už ide o písanie blogu, príspevky na sociálnych sieťach, alebo e-mail.

 

Čo je rozšírenie ChatGPT pre aplikáciu Zoho Writer?

 

Prepojenie ChatGPT s aplikáciou Zoho Writer umožňuje komunikovať s botom ChatGPT počas písania. Vďaka bezproblémovej a jednoduchému prepojeniu ChatGPT s aplikáciou Zoho Writer môžete chatovať s botom a využívať jeho odpovede na vylepšenie svojho obsahu.

 

Hlavné funkcie prepojenia:

Možnosť chatovanie s botom ChatGPT počas písania: ChatGPT bot je teraz k dispozícii v rámci Zoho Writer, čo vám umožní používať oba nástroje v jednom okne.

 

Predpripravené požiadavky: vyberte požiadavku, ktorú potrebujete, a nechajte bota, aby Vám s ňou pomohol. Môžete si vybrať požiadavky, ako napríklad Generovať tweet, Interpunkcia a Navrhnúť titulok.

 

Jednoduché pridávanie odpovedí bota ChatGPT: Odpovede bota ChatGPT prenesiete do Zoho Writer jediným kliknutím, bez prepínania kariet alebo kopírovania a vkladania textu.

 

Vylepšite svoje písanie: Používajte ChatGPT na preformulovanie viet, aby sa výsledný text ľahšie čítal.

 

Zabezpečenie dokumentov: Vaše dokumenty v Zoho Writer sú úplne bezpečné a nebudú zdieľané s ChatGPT.

 

Ako získať rozšírenie ChatGPT pre aplikáciu Zoho Writer: Prepojenie nájdete v Zoho Marketplace a pri inštalácii postupujte podľa uvedených inštrukcií - je to veľmi jednoduché a rýchle.

 

Potrebujete podporu pre akékoľvek otázky súvisiace so systémom Zoho. Kontaktujte nás ešte dnes.