Plánovanie schôdzok bude odteraz jednoduchšie

19.10.22 05:01 PM By Martin

Zoho Bookings - online plánovanie schôdzok

Všetci sme sa už stretli s problémami, ktoré súvisia so snahou naplánovať schôdzku, ktorej zvyčajne predchádza séria emailov, alebo telefonátov, kým nájdete vhodný termín, ktorý vyhovuje obidvom stranám. A aktuálne Zoho prichádza na pomoc s aplikáciou na plánovanie schôdzok.

Na trhu je dostupných viacero plánovacích aplikácií a medzi ich špičku určite patrí aj Zoho Bookings.

 

Čo je Zoho Bookings?

Zoho Bookings je cloudový softvér na zjednodušenie plánovania a rezervácie stretnutí. Vďaka službe Zoho Bookings stačí zverejniť svoje služby a vaši klienti budú mať kedykoľvek prístup k informáciám, vybrať si požadovanú službu, zvoliť dostupný dátum a čas a jednoducho si rezervovať stretnutie.

 

5 výhod Zoho Bookings:

  • Ušetrenie času nutného na vzájomnú výmenu emailov alebo telefonátov na dohodnutie termínu stretnutia

  • Vlastná rezervačná stránka pre poskytované služby s možnosťou definovania pracovného času. Link na rezervačnú stránku môžete poslať zákazníkovi, vložiť do podpise v emaily alebo samotný formulár umiestniť na vašich webstránkach

  • Jednoduchý spôsob zmeny termínu stretnutia resp jeho zrušenia

  • Automatické zasielanie pripomienok a oznámení

  • Možnosť integrácii s najbežnejšími kalendármi

 

A ak už používate iné Zoho služby, môžete ich všetky prepojiť so službou Zoho Bookings. Napríklad môžete automaticky vytvoriť lead v Zoho CRM, keď je schôdzka rezervovaná v Zoho Bookings. Plugin do Zoho CRM nájdete v Zoho Marketplace.

 

Vyskúšajte si ako funguje Zoho Bookings v praxi a dohodnite si prezentáciu s naším konzultantom.