Rozvíjajte svoje podnikanie online pomocou Zoho Landing Pages.

27.04.23 04:39 AM By Milad

Zlepšite konverzie svojich webových stránok pomocou landing pages

Zoho Landing Pages je výkonný nástroj, ktorý vám umožní rýchlo vytvoriť profesionálne stránky, ktoré vyzerajú skvele na akomkoľvek zariadení. Je navrhnutý tak, aby pomohol podnikom zvýšiť počet potenciálnych zákazníkov a konverzií optimalizáciou kampaní na maximálny výkon.

Aký je rozdiel medzi štandardnou domovskou stránkou a landing page?

Landing page je stránka, ktorú navštívi potenciálny zákazník. Z domovskej stránky zvyčajne neexistuje ani priame prepojenie na landing page. To znamená, že návštevníci prichádzajú priamo na základe nejakej vašej marketingovej aktivity (bannery, PPC kampane). Výhodou je, že na nej môžete prezentovať informácie, ktoré nechcete zdieľať na hlavnej firemnej stránke, ako je napríklad akciová cena alebo konkrétny prípad použitia vášho produktu. Predpokladajme, že vašou primárnou cieľovou skupinou je stredne veľká spoločnosť, ale radi by ste svoje riešenie prezentovali aj začínajúcej spoločnosti s odlišnou cenou. Takéto informácie by ste mohli prezentovať prostredníctvom takejto špecifickej landing page.

Landing pages vám umožňujú udržať ľudí v rámci tejto stránky, takže môžu priamo na stránke vyplniť formulár žiadosti. Vaši používatelia teda nemusia klikať na inú stránku, aby mohli vykonať akciu.

Najlepšie na Zoho Landing Pages je, že umožňuje používateľom rýchlo vytvoriť vysokokonvertujúce vstupné stránky bez akýchkoľvek zručností v oblasti kódovania alebo dizajnu. Intuitívny editor typu drag-and-drop, ľahko použiteľné šablóny a možnosti A/B testovania uľahčujú vytváranie stránok optimalizovaných pre konverzie. Nástroj na sledovanie a analýzu tiež umožňuje používateľom merať a analyzovať výkonnosť ich vstupných stránok v reálnom čase.
   
Typické použitie landing pages?
  • Spustíte PPC kampaň alebo aktivitu na Facebooku/LinkedIn na propagáciu svojich služieb.
  •  Posielate prispôsobené mailové kampane pre konkrétnu skupinu potenciálnych zákazníkov.
  •  Spúšťate bannerové kampane na rôznych webových stránkach.



Pomôžeme vám zriadiť účet pre vstupné stránky Zoho, vytvoríme pre vás nové vstupné stránky alebo posunieme vaše existujúce vstupné stránky na vyššiu úroveň.