Použitie ChatGPT v Zoho ekosystéme

22.03.23 06:16 PM By Martin

V súčasnej dobe zaznamenáva umelá inteligencia prudký vzostup a spôsobuje revolúciu v našej práci, ale nemusíte sa ničoho obávať. ChatGPT je aplikácia, ktorá využíva na konverzáciu s ľuďmi a odpovedanie na otázky prostredníctvom textových správ strojové učenie. Od spustenia ChatGPT v novembri 2022 jeho popularita len rastie a nachádza využitie v mnohých odvetviach. Vďaka veľkému množstvu pribúdajúcich dát a vysokej kvalite strojového učenia je schopný odpovedať na otázky z rôznych oblastí, ako sú napríklad veda, technológia, história, medicína, spoločenské vedy a mnoho ďalších.

Možnosť implementácie ChatGPT do Zoho aplikácií umožňuje zvýšiť vašu produktivitu. Hoci spoločnosť Zoho už má vlastnú umelú inteligenciu Zia, existuje veľký potenciál na používanie ChatGPT spolu s ďalšími aplikáciami Zoho. Aktuálne je dostupná priama integrácia služby Cliq a Notebook.

Použitie bota ChatGPT pre Zoho Cliq

Jedna z najvýkonnejších aplikácií na komunikáciu (pre rýchlu a efektívnu spoluprácu tímov prostredníctvom chatovania, zdieľania súborov, volaní a videohovorov.) v balíku Zoho One - Zoho Cliq, má teraz aj funkciu bota, ktorú môžete použiť na kanál Cliq a klásť mu otázky.


ChatGPT a Zoho Notebook

Zoho Notebook umožňuje používateľom vytvárať poznámky rôznych typov, vrátane textových, obrázkových, zvukových záznamov a webových odkazov. Používateľ môže vytvoriť viacero poznámkových knižníc, v ktorých môže organizovať svoje poznámky a pridávať k nim štítky a záložky

Tí z vás, ktorí už vyskúšali ChatGPT, si určite všimli, že kvôli obrovskému množstvu ľudí, ktorí sa snažia ChatGPT používať, musíte niekedy čakať, kým sa uvoľní vytúžené miesto. A práve preto Zoho prichádza s možnosťou použiť aplikáciu Zoho Notebook, vďaka ktorej si udržíte prehľad o všetkých vašich odpovediach na ChatGPT. Vďaka týmto rozšíreniam v prehliadači si môžete ukladať svoju komunikáciu s ChatGPT priamo do svojho Zoho Notebooku.


ChatGPT a ďalšie produkty Zoho

Aktuálne Zoho Notebook a Cliq sú zatiaľ jediné aplikácie Zoho s priamym prepojením a určite sa čoskoro dočkáme prepojenia s CRM, Forms, Mail a Books, ktoré aktuálne vieme prepojiť vďaka otvorenému protokolu API.

Ak máte záujem o pomoc s integráciou ChatGPT do vašich Zoho aplikácií, neváhajte sa obrátiť na našich konzultantov.