PFC Group sa stal Zoho Premium Partnerom

29.03.23 09:34 AM By Milad

Pro Futuro Consulting: Dosiahnutie najvyššej úrovne Zoho partnerstva

PFC group premium partner
Pro Futuro Consulting je renomovaná spoločnosť v oblasti informačných technológií a poradenstva, ktorá poskytuje služby klientom od roku 1996. Spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie IT riešení na mieru pre podniky všetkých veľkostí, pričom posledných 8 rokov sa zameriava najmä na ekosystém Zoho. Pôsobíme a máme pobočky v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Indii a Bulharsku. Odborné znalosti spoločnosti Pro Futuro Consulting v oblasti Zoho nám nedávno priniesli uznanie ako Zoho Premium Partner. V tomto článku sa budeme venovať trom hlavným úspechom spoločnosti Pro Futuro Consulting, vďaka ktorým sme cenným partnerom pre manažérov, ktorí sa snažia optimalizovať svoje obchodné operácie.

Osvedčené výsledky úspešných implementácií systému Zoho
Spoločnosť Pro Futuro Consulting má za sebou pôsobivé výsledky úspešných implementácií riešenia Zoho v rôznych odvetviach. Náš tím vysokokvalifikovaných odborníkov úzko spolupracuje s klientmi, aby pochopil ich jedinečné obchodné potreby a navrhol riešenia na mieru, ktoré zefektívnia ich pracovné postupy a zlepšia ich hospodárske výsledky. Naše odborné znalosti v oblasti Zoho pomohli podnikom vo viacerých odvetviach vrátane zdravotníctva, vzdelávania, realitných a neziskových organizácií. Vďaka našim bohatým skúsenostiam spoločnosť Pro Futuro Consulting preukázala schopnosť poskytovať úspešné implementácie riešenia Zoho klientom všetkých veľkostí, od malých podnikov až po veľké korporácie.

Odbornosť v oblasti prispôsobenia a integrácie systému Zoho
Tím certifikovaných odborníkov spoločnosti Pro Futuro Consulting má široké znalosti a skúsenosti s prispôsobovaním a integráciou balíka produktov Zoho tak, aby spĺňali špecifické obchodné požiadavky. Dobre sa vyznáme v celom ekosystéme Zoho, ktorý zahŕňa viac ako 50 cloudových podnikových aplikácií, ktoré možno integrovať na zabezpečenie bezproblémových komplexných riešení. Odborné znalosti spoločnosti Pro Futuro Consulting v oblasti prispôsobovania a integrácie produktov Zoho nám umožňujú prispôsobiť riešenia jedinečným obchodným potrebám každého klienta. Podnikom môžeme pomôcť zefektívniť ich procesy automatizáciou pracovných postupov, integráciou systémov a zlepšením správy údajov.

Výnimočný zákaznícky servis a podpora
Spoločnosť Pro Futuro Consulting sa zaväzuje poskytovať výnimočný zákaznícky servis a podporu. Náš tím odborníkov na Zoho je klientom ľahko k dispozícii, aby im pomohol s akýmikoľvek otázkami alebo problémami. Poskytujeme priebežné školenia a zúčastňujeme sa na nich, aby sme zabezpečili, že klienti zo svojej implementácie Zoho vyťažia maximum, a ponúkame podporu prostredníctvom rôznych kanálov vrátane e-mailu, telefónu a chatu. V spoločnosti Pro Futuro Consulting chápeme, že úspech každého klienta je nevyhnutný pre náš vlastný úspech, a snažíme sa budovať dlhodobé vzťahy s našimi klientmi.