Nová verzia Zoho Bigin - CRM pre malé a stredné firmy

09.03.23 06:21 PM By Milad

Zoho Bigin - CRM s kompletnými funkciami pre malé a stredné firmy

Bigin ponúka jednoduchý, ale výkonný CRM bez vysokých vstupných bariér a nákladov. Menšie podniky jednoducho nemôžu spravovať viacero nástrojov na prácu so zákazníkmi alebo si dovoliť robustnejšie riešenie z dôvodu obmedzených zdrojov a rozpočtov. Frustrujúce je, že mnohé riešenia CRM dostupné pre malé podniky ponúkajú obmedzené funkcie - kde nie sú zahrnuté vlastné mobilné aplikácie, komunikácia s aplikáciami tretích strán, zdieľanie údajov alebo dokonca riadenie predajných procesov.
V dôsledku toho potom nie sú schopné poskytovať služby na úrovni, ktorú malé a stredné podniky potrebujú. 58 % malých podnikov tvrdí, že zistiť, aké technické riešenie bude pre ne najlepšie, je problém.
Podľa nášho najnovšieho prieskumu má navyše polovica z nich problémy s integráciou nových aplikácií s existujúcimi.

Najnovšia verzia aplikácie Zoho Bigin obsahuje úplné riadenie podnikových procesov prostredníctvom funkcie Team Pipelines, čo je používanie viacerých "pipelines" a "subpipelines". Tým možno pokryť viacero úplne odlišných obchodných procesov v jednej spoločnosti, napríklad maloobchod, veľkoobchod a služby.
Okrem toho pre rôzne typy zákazníckych služieb a podpory dokáže Bigin ako jediný zabezpečiť všetky zákaznícke operácie, ako je predaj, nástup, dodávka, školenie, marketing a ďalšie. To všetko s intuitívnym grafickým rozhraním a mobilnou aplikáciou. Používatelia tak majú okamžitý prehľad o tom, v akej fáze vzťahu so zákazníkom sa práve nachádzajú.

Podľa spoločnosti Zoho približne 65 % zákazníkov systému Bigin nikdy predtým nepoužívalo systém CRM, čo z neho robí ideálnu voľbu pre majiteľov firiem, ktorí sa chcú odkloniť od tabuliek, ako je napríklad Excel.
"Čoraz viac spoločností sa na nás obracia, keď tabuľky už jednoducho nestačia na efektívne riadenie ich podnikania. Vadí im nedostatočný prehľad o procese, zadávaní údajov, kontrole toho, kto údaje zadáva, alebo možnosti rôznych úrovní zabezpečenia či prístupu pre jednotlivých používateľov. Práve to im ponúka riešenie od spoločnosti Zoho, či už vo verzii Bigin alebo v základnej verzii CRM." hovorí Martin Klocok, marketingový manažér spoločnosti Pro Futuro Consulting, prémiového partnera spoločnosti Zoho v strednej Európe.