Zoho Canvas pre CRM

04.05.23 02:51 PM By Milad

Zmena nudného tabuľkového vzhľadu na atraktívne grafické prostredie

Mnoho ľudí sa pýtalo, či môžu zmeniť používateľské rozhranie záznamov v systéme Zoho CRM, a preto by sme vám radi ukázali, ako môžete údaje zobraziť estetickým spôsobom. Riešenie sa nazýva Canvas.

Čo je Canvas pre Zoho CRM?

Canvas je v podstate návrhové štúdio CRM bez kódu - umožňuje vám vkladať polia tam, kde ich chcete mať. Ešte lepšie je, že si môžete prispôsobiť vzhľad systému Zoho pre rôzne tímy používateľov.

Môžete navrhnúť zobrazenie Canvas pre každý modul, napríklad Firmy, Obchody, Dopyty atď. Môžete tiež začať od nuly alebo použiť jednu zo šablón, ktoré Zoho poskytuje ako východiskový bod, a prispôsobiť si ju.

Jednou z nových funkcií Canvas je možnosť pridávať obrázky, ktoré sa majú zobrazovať v každom zázname v moduloch. To môže byť výhodné pre mnoho rôznych obchodných scenárov; predajcovia áut môžu zobraziť každé vozidlo, modul Kontakty môže zobraziť obrázky každého kontaktu pre tých, ktorí si lepšie pamätajú tváre, modul Firmy môže zobraziť logá firiem a mnoho ďalšieho.

Modul Canvas sa dodáva so širokou škálou možností formátovania, ktoré vám pomôžu vytvoriť niečo osobné. Pomocou editora Canvas môžete upravovať farby písma, upravovať výplň, prepínať záložky, spájať polia, spresňovať rozstupy a mnoho ďalších možností.

Canvas je štandardne k dispozícii vo všetkých platených vydaniach Zoho CRM, od Standard až po Ultimate, bez ďalších poplatkov. Canvas je k dispozícii aj pre Zoho CRM v aplikáciách Zoho CRM Plus a Zoho One.

Jeden zo zákazníkov hovorí, že "Canvas je najlepšia funkcia, akú som kedy použil v akomkoľvek systéme CRM. Výrazne zvyšuje produktivitu a zefektívňuje naše procesy, a to všetko pri súčasnom znížení faktora nespokojnosti s tabuľkovým výzorom".

Náš profil dizajnérskych partnerov spoločnosti Zoho Canvas si môžete pozrieť tu.