Zverejňovanie pracovných ponúk zo Zoho Recruit v sieti LinkeIn

04.02.24 05:57 AM By Martin

Zoho Recruit prináša novú možnosť zverejňovať pracovné pozície priamo na LinkedIn

Zoho Recruit je cloudové riešenie na nábor a sledovanie uchádzačov, ktoré umožňuje náborovým pracovníkom a personálnym agentúram efektívne riadiť celý proces náboru. 
Prepojenie sietí LinkedIn a Zoho Recruit je kľúčovou funkciou, ktorá umožňuje používateľom Zoho Recruit efektívnejšie využívať sieť LinkedIn na účely náboru. Okrem štandardného bezplatného zverejňovania máte teraz možnosť využiť aktívne zverejňovanie pracovných ponúk Premium.


Hlavné výhody prepojenia služieb Zoho Recruit a LinkedIn

Rozšírený dosah vďaka aktívnemu marketingu na používateľov. Vaše ponuky sa budú zobrazovať častejšie a dostanú sa k jednotlivým kandidátom prostredníctvom pracovných ponúk, ktoré by vás mohli zaujímať", propagačných e-mailov a kanála LinkedIn. Je to cielené zviditeľnenie na úplne novej úrovni.

Pokročilé cielenie na kandidátov s konkrétnymi zručnosťami v ich preferovaných lokalitách sa zameria na kandidátov s požadovaným profilom, čo vedie k relevantnejším reakciám na vaše pracovné ponuky. Ušetrí vám to čas a úsilie.

Zvýšenie počtu uchádzačov v porovnaní so základnými pracovnými ponukami na LinkeIN, potenciálne oslovíte trikrát viac kandidátov. To je exponenciálne zvýšenie počtu potenciálnych zamestnancov!

Mobilné oznámenia, ktoré sa okamžite zasielajú uchádzačom, ktorí spĺňajú vaše kritériá na danú pozíciu. Ide o to, aby sa vaše voľné pracovné miesta dostali k správnym kandidátom čo najskôr, práve vtedy, keď ich hľadajú.

Kontrola a flexibilita kampaní, kde si môžete jednoducho nastaviť parametre jednotlivých pracovných miest a mesačné rozpočty. Prispôsobte svoje náborové stratégie tak, aby ste dosiahli optimálne výsledky.


Kľúčové funkcie aplikácie Zoho Recruit:

Systém sledovania uchádzačov (ATS): Systém sledovania uchádzačov umožňuje riadiť proces náboru od zverejnenia pracovných ponúk až po prijatie zamestnanca.

Zverejňovanie pracovných ponúk: možnosť zverejňovať pracovné ponuky na rôznych pracovných portáloch a sociálnych sieťach.

Automatizácia výberového procesu: Automatizované filtrovanie a hodnotenie životopisov, e-mailové šablóny na komunikáciu s kandidátmi.

Správa Kandidátov: Efektívna správa databáz kandidátov vrátane historie komunikace, životopisov a ďalších dokumentov.

Nástroje per Pohovory: Plánovanie pohovorov, hodnotenie kandidátov a spätná väzba.

Analytické nástroje: Vykazovanie analýz pre lepšie pochopenie efektivity náborových procesov.